Elérkezett a pillanat!

A zsűri küzdelmes harcok után, de kiválasztotta a 70 beérkező jelentkezőkből azt a 16-ot, melyek megmérkőzhetnek a Nagyelőadó elődöntőin.

Ugye te sem szeretnél lemaradni a koncertekről? Akkor foglald le a helyed minél hamarabb!

Az események természetesen ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek, hogy a nagy tumultus miatt ne menjen át bodysurfingbe a verseny. 

Oké, de miért éri meg regisztrálnod és eljönnöd?

TE is szavazhatsz, hogy melyik bandát szeretnéd az elődöntők végén a fináléba juttatni de ehhez érdemes őket élőben megnézned!

LEGYÉL TE AZ ÖTÖDIK ZSŰRITAG! Mutatjuk ki a másik négy:

zsűri

Agócs Márton
aurevoir.

Fekete Giorgio
Carson Coma

Mózner László
Blahalouisiana

Vitáris Iván
Ivan & The Parazol

2024. március 7.

Bercsényi Kollégium

special guest

döntő

2024. május 16.

Dürer kert - Nagyterem

A gigászok ligája, a legjobbak csatája, a final countdown, és minden, amit ilyenkor mondani szoktunk: ez a NagyElőadó Döntője. A nagy érdeklődésre való tekintettel ide csak és kizárólag előregisztrációval juthatsz be, szóval mindenképpen érdemes lecsapnod a szabad helyekért.

special guest

A végén is szavazhatok?

Persze, az elődöntők pontjai lenullázódnak, és minden finalista egyenlő esélyekkel indul a közönségdíjért és a hírnévért, hogy igazán nagyban játszhassanak.

Szavazz május 3. és május 15. között a legjobbak legjobbikára és juttasd őket egyenesen a legnagyobb hazai fesztiválok színpadjaira!

*A közönségszavazó link csak a fent megadott időintervallumban él.

ALTER ZENEKARNÉV GENERÁTOR

Ha már eddig ellapoztál, készen állsz egy kis játékra?

Valószínűleg ennyi előadót látva szerintünk neked is megjött a kedved, hogy bandát alapíts. Vagy legalább elgondolkozz azon, hogy mi lenne, ha te lennél a frontember…
Már csak egy jó név kell, és meg is van az első lépésed a világsiker felé. Egyet se félj, segítünk neked generálni egyet titkos alternév adatbázisunk segítségével, melyet a zsűri tagjai finomítottak tökéletesre.
Ha valamelyik betalál, oszd meg velünk, vagy tolj egy screenshotot egy social profilodra, és jelöld be a Bartók-negyed facebook oldalát, vagy a Nagyelőadó Instáját.

Mit kell tenned?
Csak nyomogasd a gombot és válaszd ki a bandád nevét.

#nagyeloado #nagybanjatszunk

Alter Band Name Generator

Nincs még alter zenekarneved? Készíts magadnak egyet!

A részletes pályázati felhívás átböngészéséhez kattints IDE!

Ha esetleg van még olyan kérdés, amire sehol sem találtál választ, írj nekünk a nagyeloado@ujbudakozpont.hu email címre!

*A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A rendezvényeken kép- és hangfelvétel készülhet.

mutass újat újbudán!

partnereink